Vereniging Humanitas

Bestemming opbrengst 13e LMWT

De opbrengst van de 13e LMWT gaat dit jaar naar de vereniging Humanitas.
Ieder jaar wordt het volledige bijeengebrachte bedrag geschonken aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het ondersteunen van de kindervakantieweken van Humanitas. Per jaar gaan ongeveer dertig kinderen een week onbezorgd op vakantie. Thuis zitten deze kinderen vaak in een problematische situatie en daarom verdienen ze een weekje plezier en ontspanning. Deze vakantie wordt georganiseerd door vrijwilligers van Humanitas. Door uw bijdrage is het financieel mogelijk dit te organiseren. Een geweldig goed doel dat reeds eerder door u als wandelaar werd gesteund.

De Rotaryclub Groningen-West wil graag de opbrengst van de 13e Leekstermeer Wandeltocht geheel bestemmen voor dit goede doel. We hopen dat u ons daarbij wilt helpen door mee te wandelen op zaterdag 26 mei a.s.

Sponsoring

We bedanken alle sponsoren die de afgelopen jaren hebben meegeholpen om onze doelen te bereiken. Niet alleen in financiële zin, maar ook in ondersteuning in materiële vorm. We zijn blij met de grote aantallen vaste donateurs, waarmee we een stabiele relatie hebben kunnen opbouwen. Uiteindelijk is dit een goede basis geweest voor het succes van de LMWT van de afgelopen jaren. En niet onbelangrijk: De sponsorgelden en de inschrijfgelden van de wandelaars gaan volledig naar het goede doel.
Ook dit jaar hebben we de steun nodig van onze sponsoren om ons project een succes te laten worden. We doen dan ook hierbij een oproep aan iedereen die onze doelstellingen een warm hart toedraagt, om de 13e Leekstermeer Wandeltocht financieel te steunen.

U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Inschrijven

Op zaterdag 26 mei 2018 heeft u weer de mogelijkheid om te wandelen voor het goede doel. Op deze datum zal namelijk de 13e editie plaats vinden van de Leekstermeer Wandeltocht.