Vrienden van Zienn

Opbrengst LMWT 2019

De opbrengst van de 14e LMWT gaat dit jaar naar de “Vrienden van Zienn” in Leek.

Ieder jaar wordt het volledige bijeengebrachte bedrag geschonken aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor het ondersteunen van de crisisopvang in Leek. In de crisisopvang worden niet alleen volwassenen maar ook kinderen  opgevangen. De thuissituatie voor deze kinderen is soms niet veilig. De crisisopvang zorgt voor deze kinderen door ze wel een veilige omgeving te bieden.
De huidige opvangmogelijkheden voor deze kinderen zijn beperkt. Er is behoefte aan een huiswerkruimte, speelgelegenheid en een beperkte renovatie van de ruimtes. De opbrengst van de LMWT zal hiervoor worden bestemd. Door deel te nemen aan de LMWT draagt u bij aan dit goede doel. 

Sponsoring

We bedanken alle sponsoren die de afgelopen jaren hebben meegeholpen om onze doelen te bereiken. Niet alleen in financiële zin, maar ook in ondersteuning in materiële vorm. We zijn blij met de grote aantallen vaste donateurs, waarmee we een stabiele relatie hebben kunnen opbouwen. Uiteindelijk is dit een goede basis geweest voor het succes van de LMWT van de afgelopen jaren. En niet onbelangrijk: De sponsorgelden en de inschrijfgelden van de wandelaars gaan volledig naar het goede doel.

U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Inschrijven

Op zaterdag 18 mei 2019 heeft u weer de mogelijkheid om te wandelen voor het goede doel. Op deze datum zal namelijk de 14e editie plaats vinden van de Leekstermeer Wandeltocht.