Stichting Voedselbank Noordenveld-Leek

Bestemming Opbrengst LMWT 2017

De opbrengst van de 12e LMWT gaat dit jaar naar de Stichting Voedselbank Noordenveld-Leek.

De Stichting Voedselbank Noordenveld is opgericht om mensen in financiële problemen en met een minimaal budget voor levensonderhoud te helpen met twee keer per maand een voedselpakket. Via subsidies en donaties wordt voorzien in de financiële middelen om dit mogelijk te maken. Enthousiaste vrijwilligers halen producten op van de leveranciers in Noordenveld, Leek en het Landelijke Voedseldepot. Zij stellen hieruit de voedselpakketten samen en verzorgen de uitgifte aan de deelnemers. 

Momenteel heeft men dringend behoefte aan een grotere koel-auto. De bestaande auto zal worden ingeruild.
De Rotaryclub Groningen-West wil graag de opbrengst van de 12e Leekstermeer Wandeltocht bestemmen voor dit goede doel. We hopen dat u ons daarbij wilt helpen door mee te wandelen op zaterdag 20 mei a.s.

Sponsoring

We bedanken alle sponoren die de afgelopen jaren hebben meegeholpen om onze doelen te bereiken. Niet alleen in financiële zin, maar ook in ondersteuning in materiële vorm. We zijn blij met de grote aantallen vaste donateurs, waarmee we een stabiele relatie hebben kunnen opbouwen. Uiteindelijk is dit een goede basis geweest voor het succes van de LMWT van de afgelopen jaren. En niet onbelangrijk: De sponsorgelden en de inschrijfgelden van de wandelaars gaan volledig naar het goede doel.
Ook dit jaar hebben we de steun nodig van onze sponsoren om ons project een succes te laten worden. We doen dan ook hierbij een oproep aan iedereen die onze doelstellingen een warm hart toedraagt, om de 12e Leekstermeer Wandeltocht financieel te steunen.

U kunt ons bereiken via het contactformulier.

Inschrijven

Op zaterdag 20 mei 2017 heeft u weer de mogelijkheid om te wandelen voor het goede doel. Op deze datum zal namelijk de 12e editie plaats vinden van de Leekstermeer Wandeltocht.